Yoga, fordi alle fortjener at leve et sundt og lykkeligt liv.

"Som 33-årig, efter mange år uden ordentlig fysisk træning, startede jeg med personlige Yoga-timer hos Mette. Her ville jeg gerne blive fri for de rygsmerter, der var begyndt at holde mig vågen om natten. Samtidig ville jeg også gerne have en glad krop, der bevæger sig smidigt og med lethed.

Helt fra start var jeg begejstret for undervisningen, som time efter time udfordrer mig på en god måde. Mette har en imponerende forståelse for kroppen – og det gør, at hun lige præcis ved, hvordan jeg skal øve mig for at udvikle mig videre. Jeg føler derfor, at undervisningen er skræddersyet til min krop. Jeg ser altid meget frem til den næste time, for det er virkelig sjovt at lære de nye stillinger og øvelser, som Mette har tilrettelagt. Og så føler man sig bare meget afslappet og i balance bagefter.

Nu, 10 måneder efter min første time, er jeg i markant bedre form end før. Jeg kan knapt nok huske, hvordan mine rygsmerter føltes. Yoga er blevet en fast del af min dagligdag, og det er jeg utrolig glad for."

                                                                                                                                                                         Dominik 

”Min krop er blevet ret afhængelig af yoga.

​En af ugens højdepunkter i en travl hverdag er den ugentlige yogatime med Mette Rosenqvist. Undervisningen foregår på min arbejdsplads gennem den lokale motionsforening. Hvis du spørg dig selv hvad en 45 årig mand dog laver til en yogatime, så er svaret ret nem; han styrker sin balanceevne, arbejder med et afstressende åndedræt, styrker og strække de stive kontormuskler således at det holder smerterne væk. Alt dette skaber en fantastisk dejlig indre ro og afstresning i kroppen, som jeg kan takke Mettes fine, afbalancerede og kompetente undervisning for. Jeg træner selv mine kollegaer i intelligent fysisk træning i arbejdstiden, hvor jeg tit bliver inspireret til at bruge flere af Mettes udfordrende mobilitets og balanceøvelser.

Træning på arbejdet og yoga holder min ryg smidig og skuldresmerter væk, så ”what's not to like?”

 

Du vil føle dig i trygge hænder hos hende og jeg kan på det varmeste anbefale Mette Rosenqvist, det eneste problem er, at timerne er ret vanedannende."

                                                                                                                                                                       Mikkel 

”Mette er en dejlig yoga instruktør og hendes undervisning på små hold skaber den intime og rolige atmosfære, som jeg har fundet svært at finde i større yogaklasser. Hendes timer har et fremragende flow til dem, der har den perfekte balance mellem afslapning og udfordring. Jeg vil absolut anbefale hende! "

                                                                                                                                                                          Anna

”Jeg har i efteråret 2015 deltaget i et yogaforløb med Mette Rosenqvist som underviser. Forløbet blev etableret på min arbejdsplads gennem personaleforeningens medlemskab af DGI.

Jeg har brugt yogaundervisningen som kompensation for en travl hverdag. Ro, fordybelse og træning af en smidigere krop er for mig essensen i yogaundervisningen. Efter en lang arbejdsdag fungerer yoga for mig som et bidrag til energi og overskud for resten af dagen.

Mettes undervisningsform med fokus på åndedræt, udstrækning og smidighedstræning har været godt for mig i de arbejdspositioner jeg har i hverdagen, i en travl hverdag og med stillesiddende arbejdsfunktioner, der kan belaste og fastholde kroppen i samme position i flere timer ad gangen. Yoga er et perfekt ”rum” til fordybelse, ro og god tid til udstrækning af kroppen.”

                                                                                                                                                                          Inge

​ ​” Du sidder på en stol. Ryggen er ret, knæ og hofte i 90 grader. Du forsøger at strække først det ene ben og så det andet ben, men der sker ingenting. Du er ude af stand til at strække dine ben, når ryggen er ret. Lyder det vildt?

 

Det var mit udgangspunkt da jeg begyndte at få privatundervisning hos Mette for 6 måneder siden. 20 år som cykelrytter og triatlet havde sat sine tydelige spor og selvom jeg var i god form, så skreg min krop på opmærksomhed. Det var især synet af mine børn der legede, der mindede mig om, at jeg havde mistet fleksibilitet og styrke via den meget ensartede sport jeg havde dyrket i så mange år. Jeg havde tidligere forsøgt mig med yoga, dog uden succes, hvilket skyldes at jeg aldrig rigtig havde fundet en underviser, der kunne finde ud af at møde mig på mit niveau. Når bare det at sidde på gulvet med ret ryg er en udfordring, så giver man hurtigt op.

 

Mette har en behagelig måde at undervise på og hun har været god til at møde mig der hvor jeg er. Selvom jeg indimellem nærmest tragiskkomisk og i afmagt bryder ud i grin/gråd over mit manglende funktionsniveau, så er hun en solid støtte. Mine øvelser er tilpasset så jeg føler fremgang og samtidig tilpas udfordring. Jeg er stadig meget langt fra at være i mål, men jeg rykker mig i den rigtige retning.

Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at min krop nu er begyndt at efterspørge yoga, når der går for længe fra træning til træning. Det er absolut Mette’s fortjeneste.

                                                                                                                                                                           Brian

​"Jeg har prøvet yoga indtil flere gange, men det har aldrig rigtig fanget mig. Men med Mettes undervisning har jeg virkelig fået lyst til at forsætte med yoga. Mette er meget vidende, god til at forklare og svare på spørgsmål, og så sørger hun altid for at inkludere stillinger der lige presser mig lidt. Det er helt klart et tegn på at jeg nyder min yogatime, når jeg bare føler at tiden forsvinder og jeg pludselig ligger i den afsluttende afslapningsstilling. Jeg har helt sikkert lyst til at foresætte med yoga."

                                                                                                                                                                 Vibeke

MeRoYoga, 4180 Sorø, Denmark        

info (a) meroyoga.com        

 Tel: +45 2575 5955

© 2015 by MeRoYoga studio