top of page
woman writing in note book
Meroyoga logo white

Blog

Giv yoga 20 minutter og du får...


High Lunge MeRoYoga

Som ved alt anden fysisk træning kræver det regelmæssighed og faste rutiner, for at vi kan opnå fremskridt. Men i yoga er der ikke nogle tider eller distancer vi skal nå, der er ingen synlig mållinje vi skal krydse, og inden konkurrencer vi skal melde os til.

Dette betyder dog ikke, at den fysiske yoga ikke kræver disciplin og engagement. De fysiske og mentale fordele vi høster i forbindelse med yoga, kræver som al anden træning disciplin. Jo mere du er villig til at investere, jo mere for du igen.

Men det fantastiske ved yoga er netop, at selv ved mindre investeringer vil du opleve fysiske og psykiske forbedringer. Jeg anbefaler normalt mine elever at træne min. 3 gange om ugen. Det behøver ikke at være 1 til 1 ½ timers træning hver gang, det kan være så lidt som 15-20 minutter tidligt om morgenen eller om aftenen som forberedelse til at skulle i seng. Det er reglmæssigheden der er afgørende. Selv ved kun at afsætte 20 min. vil du kunne påvirke din krop og sind positivt.

Så giv yoga 20 minutter og du får...

0 views0 comments
bottom of page