Mette MeRoYoga Blog.jpg
Copy of Hvid MeRoYoGa.png

Blog

  • Twitter
  • Instagram

Serenity Prayer


Senerity Prayer MeRoYoga


Yogafilosofien er afspejlet meget rammende i en bøn, også kendt som ”Serenity Prayer” – bøn om sindsro. Den har været i omløb rundt omkring i verden i flere hundrede år i diverse udformninger og blev nedskrevet og gengivet i en række avisartikler i 1930’erne. Den adresserer meget fint den konstante balancegang vi alle lever i, hvor vi i alle aspekter af tilværelsen prøver at balancere overgivelse og accept kontra handling. Jeg har altid været meget glad for disse linjer, som jeg ofte i mine tanker tyr til. Man skal vælge sine kampe med omhu, og generelt i livet være i stand til at skelne imellem overgivelse og accept kontra handling, denne lille "bøn" er en god påmindelse om lige præcis det.

Frit oversat her:

”Gud giv mig sindsro til at acceptere de ting jeg ikke kan ændre

Giv mig mod til at ændre de ting jeg kan ændre

Og giv mig visdom til at kende forskel.”

Fra engelsk:

”God grant me the serenity to accept the things I cannot change

Grant me the courage to change the things I can change

And grant me the wisdom to know the difference.”

Reinhold Niebuhr (1892–1971)


450 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle