Yoga - er når jeg læser.


Selv små ændringer i dine vaner kan have stor betydning. Hvis du ikke føler, at du er klar til en fast yogapraksis, eller du ikke har energi til at praktisere yoga en dag, så prøv i stedet for at forkæle dig selv med en god bog.

Men ... inden du begynder at læse, så rejs dig fra sofaen, sengen eller den dybe lænestol, og placer i stedet for en pude på gulvet. Sæt dig nu i en behagelig stilling midt på gulvet uden støtte eller læg dig på gulvet og begynd at læse. Sørg for at du ikke sidder i træk og har det tilstrækkeligt varmt (tæppet fra sofaen kan komme en tur med ned på gulvet). Mens du sidder eller ligger på gulvet og læser, så bevæg dig rundt, flyt arme og ben, rul rundt, gør alt hvad du har lyst til, men bliv på gulvet så længe du kan og du er allerede påbegyndt din yogapraksis.


4 visninger

MeRoYoga, 4180 Sorø, Denmark        

info (a) meroyoga.com        

 Tel: +45 2575 5955

© 2015 by MeRoYoga studio