top of page
woman writing in note book
Meroyoga logo white

Blog

Din personlige yogapraksis.


Savasana MeRoYoga

Der er en grund til at jeg ofte henviser til yoga som en "praksis", at praktisere yoga er en mulighed for at opøve nogen af de kvaliteter, vi ønsker at se mere af i vores liv. Nogle gange praktiserer man yoga for at arbejde med tålmodighed, klarhed eller mod. Andre gange, er vores mål mere håndgribelige; som en stærk overkrop, øget energi, eller mere åbne hofter. Det der får os til at rulle måtten ud ændre sig løbende igennem hele vores liv og fra dag til dag, som vores tilværelse gennemgår forandringer; job ændringer, børn, udfordringer med helbredet og livets andre overgange.

At gøre yoga til en praksis giver os mulighed for at arbejde med lige præcis det som vi har brug for på et givent tidspunkt. Vi kan rulle måtten ud når vi vil, uanset tidspunkt, afsat tid eller den plads der er til rådighed for os. Denne praktiske tilgang er første skridt i retning af at integrere yoga i din hverdag.

Har du ikke allerede en fast yogapraksis, så gør i dag til din første dag. Afsæt tid, også selv om det kun er 15 minutter, til at arbejde med dig selv. Rul måtten ud og øv dig lidt på egen hånd. Hver gang du praktiserer yoga derhjemme styrker det din praksis. Selv om du måske må opgive en stilling, der gør at du føler dig utilpas, du glemmer en sekvens eller hvad du skal arbejde på i en given stilling, vil hver eneste gang du ruller måtten ud være med til at hjælpe dig med stille og roligt at ligge grunden til en længere, mere meningsfuld hjemmepraksis.

Jeg anbefaler altid at du supplerer din egen hjemmepraksis med personlig yogatræning eller træning på hold på den måde sikre du, at du får den rette instruktion og vejledning til at praktisere en sikker og personlig udviklende yoga.


0 views0 comments
bottom of page