Mette MeRoYoga Blog.jpg
Copy of Hvid MeRoYoGa.png

Blog

  • Twitter
  • Instagram

3 gode måder at starte din dag på.


Kom godt igang MeRoYoga

At komme godt i gang med dagen behøver ikke at være en uoverskuelig opgave.

Når jeg tager et par øjeblikke i begyndelsen af ​​dagen for mig selv, gør det hele forskellen. I stedet for at starte en spiral direkte ind i stress, møder jeg dagen med en lethed og en smule entusiasme. I modsætning til hvad mange tror, behøver en yoga praksis ikke at tage flere timer hver dag. Når du har brug for det, kan en simpel ti minutters træning pege dig i den rigtige retning. Start dagen med et smil ved en eller flere af disse former for praksis.

1) Et kort Vinyasa Flow

Oprindeligt blev yoga asanas (stillingerne) udviklet til at varme kroppens muskler og ledbånd op, så man bagefter kunne klare at sidde i lang tid i stille meditation. Hvorfor ikke starte dagen efter de samme principper? Mange af os bruger mange timer hver dag på at sidde stille, et kort Vinyasa Flow program løsner op for din krop før en dag på arbejdet. Start evt. med en Sol Hilsen der opvarmer din krop indefra.

Ved at inkorporerer et par Sol Hilsner hver morgen, kan du øge din vitalitet og dit daglige velvære.

2) Blide stræk

Hvis du ikke har lyst til at udføre en hel Vinyasa sekvens, kan du komme ned og sidde på din måtte og bare hænge ud i et par blide træk. Start med nogle nakke rulninger for at frigive spændinger. Spred og stræk dine ben og stræk dine arme ud med hænderne mod dine tæer til at åbne dine hofter. Samle og bøj benene og placer dine hænder på knæene, lav derefter nogle Kat – Ko stillinger (træk vejret ind og svaj i ryggen skyd brystet frem, og ånd ud, skyd ryggen bagud og sug ind i det nederste af maven) eller stræk benene og læn dig forover og hæng ud i en foroverbøjning, eventuelt støttet på en pude.

Dine bevægelser behøver ikke at være kraftig for at lindre og vække din krop.

3) Meditation

Hvis du har brug for klarhed eller en følelse af ro, så investere i ti minutters meditation. Ved at omfavne stilhed, beroliger du dit nervesystem, du sender signalet til din krop om at der ikke er noget at bekymre sig om. Hvis du ikke er så fortrolige med meditation, så bare sid helt stille mens du tæller din vejrtrækning, du tæller dine udåndinger fra 1 til 10, når du kommer til 10 starter du forfra. Hvis der opstår en tanke, benævner du den ”tanke” og vender tilbage til dit åndedræt. Både negative som positive tanker er helt OK, da det ”bare” er tanker, så bliv ved med at bringe din opmærksomhed tilbage til åndedrættet.


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle