MeRoYoga, 4180 Sorø, Denmark        

info (a) meroyoga.com        

 Tel: +45 2575 5955

© 2015 by MeRoYoga studio

Mette har en moderne tilgang til yoga. Forvent klare instruktioner og en logisk tilgang til stillingerne. Du lære at arbejde med din egen krop og dens muligheder, så du får mest muligt ud af hver klasse.

 

Hendes undervisning er let tilgængelig og egnet for alle. Hun kombinerer de dynamiske yogaformer Astanga og Vinyasa med den mere beroligende Yin yoga for at skabe en unik yogaform, der giver dig de bedste muligheder for personlig udvikling, og som hjælper dig med at opnå en indre kerne af ro og stabilitet såvel som en stærk og fleksibel krop.

Hun underviser en udfordrende og inspirerende yoga, som er med til at opbygge kropsstyrke og fleksibilitet, med fokus på at skabe balance både i sind og krop - på såvel som af yogamåtten. Hendes tilgang til yoga er både struktureret og legesyg. Hun er af den opfattelse, at du ikke bør tage livet alt for alvorligt og det bringer hun med over i hendes undervisning.

CSV trained

Mette er en dedikeret yoga lærer og holder den mest avancerede undervisnings certificering der tilbydes af Yoga Alliance - 500RYT, med fokus på at forene styrke og fleksibilitet funderet i anatomisk præcision og mindfullness.

Hun har afsluttet 300 timers træning med Jason Crandell (US) Yoga Method, der blev kaldt "en af de lærer der former yogaens fremtid" af Yoga Journal og 200 timers træning med Ann-Charlotte Monrad (DK), derudover har hun gennemført træninger med Dianne Bondy (US) Yoga for all, David Robson (CA) Astanga yoga, Kino MacGregor (US) Astanga yoga, Esther Ekhart (NL) Yin Yoga og Jason Crandell (US) Vinyasa yoga.

Baseret i Sorø, underviser hun både åbne klasser, virksomheds klasser samt personlig 1 til 1 undervisning i sit yoga studio MeRoYoga i Sorø.

Mette træner yoga, fordi det føles fantastisk, hun oplever mere energi, større fysisk styrke, mere glæde og en forbedret evne til at leve i nuet.

Hun blev oprindeligt tiltrukket af yoga for de mentale fordele, men blev betaget af såvel den fysiske som mentale transformation der fandt sted. Som en person med et meget aktivt sind, var yoga en gave til at forbedre og styre den mentale larm. Siden hun har haft en daglig yoga praksis, oplever hun hvordan yoga opretholder balancen i hendes liv, og beriger det med en indre ro, stabilitet og fysisk styrke, der hjælper hende med at slappe af, være tålmodig og forebygge stress.

Yoga er en naturlig del af hendes hverdag, hvorfor det ofte er i forbindelse med fraværet af yoga, at hun bliver opmærksom på dens transformative kraft. I perioder hvor den daglige rutine brydes føles kroppen pludselig tung og utilpas, og det bliver tydeligt hvad yoga betyder for hendes velbefindende. Gennem yoga har hun genopdaget glæden ved at have en levende, rummelig, let og stærk krop og det er denne grundlæggende følelse af en levende krop, hun ønsker at formidle til sine elever.