rollmat_edited.jpg

Yoga udfordrer sindets og kroppens grænser og udvider dit bevidsthedsfelt.

  • Twitter
  • Instagram

Hold kontakten

Jeg har en moderne tilgang til yoga. Forvent klare instruktioner og en logisk tilgang til stillingerne. Du lære at arbejde med din egen krop og dens muligheder, så du får mest muligt ud af hver time.

 

Min undervisning er let tilgængelig og egnet for alle. Jeg kombinerer de dynamiske yogaformer Astanga og Vinyasa med den mere beroligende Yin yoga for at skabe en unik yogaform, der giver dig de bedste muligheder for personlig udvikling, og som hjælper dig med at opnå en indre kerne af ro og stabilitet såvel som en stærk og fleksibel krop.

Jeg underviser en udfordrende og inspirerende yoga, som er med til at opbygge kropsstyrke og fleksibilitet, med fokus på at skabe balance både i sind og krop - på såvel som af yogamåtten. Min tilgang til yoga er både struktureret og legesyg, da jeg er af den opfattelse, at du ikke bør tage livet alt for alvorligt og det bringer jeg med over i hendes undervisning.

CSV trained

Jeg er 500RYT certificeret med Yoga Alliance, baseret på et fokus på at forene styrke og fleksibilitet funderet i anatomisk præcision og mindfullness.

Jeg har 300 timers træning med Jason Crandell (US) Yoga Method, der blev kaldt "en af de lærer der former yogaens fremtid" af Yoga Journal og 200 timers træning med Ann-Charlotte Monrad (DK), derudover har jeg gennemført træninger med Dianne Bondy (US) Yoga for all, David Robson (CA) Astanga yoga, Kino MacGregor (US) Astanga yoga, Esther Ekhart (NL) Yin Yoga og Jason Crandell (US) Vinyasa yoga.

Baseret i Sorø, underviser jeg primært med fokus på privat træning 1 til 1, og afholder derudover workshops.

Jeg træner og underviser i yoga, fordi det føles fantastisk. Mere energi, større fysisk styrke, mere glæde og en forbedret evne til at leve i nuet - what's not to like.

Jeg blev oprindeligt tiltrukket af yoga for de mentale fordele, men blev betaget af såvel den fysiske som mentale transformation der fandt sted. Som en person med et meget aktivt sind, var yoga en gave til at forbedre og styre den mentale larm. Jeg har en daglig yoga praksis, hvorigennem jeg dagligt oplever hvordan yoga opretholder balancen i mit liv, og beriger det med en indre ro, stabilitet og fysisk styrke, der hjælper med at slappe af, være tålmodig og forebygge stress.

Yoga er en naturlig del af min hverdag, hvorfor det ofte er i forbindelse med fraværet af yoga, at jeg bliver opmærksom på dens transformative kraft. I perioder hvor den daglige rutine brydes føles kroppen pludselig tung og utilpas, og det bliver tydeligt hvad yoga betyder for mit velbefindende. Gennem yoga har jeg genopdaget glæden ved at have en levende, rummelig, let og stærk krop og det er denne grundlæggende følelse af en levende krop, jeg ønsker at formidle til mine elever.

MeRoYoga, 4180 Sorø, Denmark        

info (a) meroyoga.com        

 Tel: +45 2575 5955

© 2015 by MeRoYoga studio